Абонаментна поддръжка

b3ecd04732adf17befc8915ec591f456 Месечни пакети за комплексна поддръжка на компютърна и офис техника. Клиентите на фирмата получават професионално и надеждно обслужване, гарантиращо нормалната работа на техните ИТ структури. Ще Ви предложиммаксимално бърза реакция за отстраняване на хардуерни и софтуерни проблеми и за възстановяване на работоспособността на компютърните системи в офиса Ви.

Информационните технологии са необходим елемент от бизнес процесите. Поради това че ИТ ресурсите са толкова нужни за успеха на фирмите, от голямо значение е тези системи да функционират максимално ефективно с възможно най-малки прекъсвания.

Абонаментната поддръжка Ви гарантира професионална техническа помощ, без това да повиши разходите на Вашата дейност. Чрез заплащането на фиксирана месечна такса ние  ще се грижим зa работоспособността на Вашите системи и отстраняването на проблеми, които пречат на Вашата дейност. Превантивният характер на поддръжката гарантира минимизиране на риска от проблеми в работата на системите Ви.

Техническата помощ включва администриране на цялата информационна структура на фирмата – операционни системи, приложен софтуер, антивирусна защита, поддръжка на всички работни станции и периферни устройства – принтери и скенери, сървъри, мрежа и мрежово оборудване.

pc-repairЗащо да плащате на системен администратор на трудов договор, когато можете да се възползвате от услугите на екип от специалисти? След сключване на договор за поддръжка клиентите получават съпорт на място, по телефона и дистанционно.

Цената на абонаментната поддръжка се определя от услугите, които искате да ползвате и се договаря на работна среща. Беър Компютърс залага на индивидуален подход при работата с всяка отделна фирма и предлага абонаментна поддръжка изцяло съобразена с Вашите специфични ИТ потребности, бюджет и работно време. Фирмата гарантира на клиентите си надеждност, професионализъм и конфиденциалност при поддръжката на информационните системи.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.