Сервиз на лаптопи

repairhands2Сервиз на лаптопи, от всички марки и модели : Acer, Sony, Samsung, Lenovo,IBM, Toshiba, Dell, HP-Compaq, Asus, Fujitsu Siemens, MSI и т.н. с изключение на продукти на Apple.

При нас може да се възползвате и от следните услуги:

Диагностика – правилната и качествена диагностика е основна предпоставка за бърз и качествен ремонт на устройството. Ние ще ви предоставим информация с точност до конкретния дефектирал елемент и опции за ремонта му (ако е възможен).

Профилактика – качествена и навременна профилактика е от решаващо значение за поддържането на работоспособността и удължаване на полезния живот на Вашия лаптоп. Предлагаме пълна или частична профилактика, с почистване елементи , подмяна на термoпаста и други необходими процедура. За вредата от „греещия” лаптоп може да прочете в статията ни ТУК.

explodedДоставка на резервни части – доставка на широка гама резервни части – матрици, лампи, инвертори, клавиатури, батерии, панти, интерфейсни кабели, букси, термоподложки, захранващи адаптери за всички марки и модели лаптопи. Доставките са от склад на директен вносител. Частите са оригинални или сетифицирани от производителя аналози. За конкретна информация пишете на e-mail: info@bearcomputers.eu или на формата ни за контакти ТУК.

Забележка: За да получите коректна информация моля почвайте номер на модела на частта или партиден номер ако разполагате с тях.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.