WEB Design & SEO

wordpress-tag-cloud-plugin-namesВ днешни дни присъствието в Интернет е станало почти задължително. Често обаче създаването на изцяло персонализиран сайт е твърде скъпо и времеемко. Ние предлагаме следните услуги в областта на Web:

 

Инсталация и настройка на SMC (системи за управление на съдържанието) OpenCart и WordPress

WordPress е една от най популярните системи. Около 15% от всички уеб-страници са изградени на нейна основа. С големия брой теми, допълнения и инструменти, както и възможността за потребителски настройки позволяват бързо и евтино да се създаде професионално изгледащ сайт.

OpenCart е софтуер за е-магазини с отворен код и в превод от английски означава „отворена кошница„. Като готово решение за електронни магазини, той означава и възможност да отворите професионален онлайн магазин(и) бързо и лесно, като ви осигурява всичко, което ви е нужно, за да продавате успешно. Не изисква специализирани познания за работа с електронни магазини. С OpenCart можете да разчитате на лекота при управлението на е-магазина, както и на неограничени възможности за неговото развиване, персонализиране и обогатяване. Визия, функционалности, инструменти… – всичко в OpenCart е съобразено със съвременните уеб и SEO стандарти и ще ви позволи да правите точно това, което искате – да продавате!

 

Search Engine Optimization - Magnifying GlassSEO или оптимизация за търсещи машини

SEO представлява съвкупността на отинструмети – ключови думи, описания, свързани теми т.н. които позволяват при търсене на определни думи вашия сайт да излиза на по-горна позиция при търсене във Google,Bing и другите търсачки на съдържание.

 

 

Някои от нашите проекти:

outletonlinehomeopathicconsumeglobtrexnutritionnew

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.